Insperia

Loading...

Industrie

Travel, in travel is de consumer journey erg belangrijk. Toon de juiste boodschap op het juiste moment aan de juiste persoon. Bij travel kan dynamische bannering een grote toegevoegde waarde hebben op de conversieratio. Bijvoorbeeld door het toevoegen van actuele weersinformatie op de locatie of actuele prijzen.

Retail, retail is de ster van online marketing. Online verkopen groeien jaar na jaar. Voor dit soort klanten zetten wij veel retargeting in gecombineerd met dynamische bannering. Hierin laden wij bijvoorbeeld bekeken producten of vergelijkbare producten die anderen kozen. Maar denk ook aan de dichtstbijzijnde vestiging van de winkelketen.

FMCG, Hierbij wordt programmatic display vaak ingezet als branding tool omdat de directe conversie meestal niet bij de producent zelf ligt. Programmatic advertising wordt hierbij veel ingezet voor audience building. Een vernieuwende aanpak is het inzetten van programmatic met impactvolle formaten om zo de zichtbaarheid en het effect van de campagne te maximaliseren.